معرفی تابلو برق طرح ریتال

معرفی تابلو برق طرح ریتال

تابلو برق؛ تجهیزی است که از آن جهت جلوگیری از وارد شدن شوک الکتریکی به کاربرانِ تجهیزات و حفاظت از تجهیزات الکترونیکی در برابر عوامل محیطی استفاده میکنند. تابلو برق طرح ریتال نیز از نوع پرکاربرد تابلوهای برق محسوب میشود که کاربرد فروانی در صنعت برق دارد. در ادامه می خواهیم شما را بیشتر با این تجهیز برقی آشنا کنیم. پس با ما همراه باشید…

مشاهده محصولات ایران پارس الکتریک: قیمت تابلو برق طرح ریتال

چیزی در مورد تابلو برق طرح ریتال میدانید؟

RITTAL ELECTRICAL PANEL DESIGN؛ معمولا از لحاظ کاربرد مانند تابلوهای طرح سیواکن است. فقط تفاوتشان در این است که تابلو ریتال برای مکان هایی که فضای کمتری دارد مورد استفاده قرار می گیرد. همچنین مونتاژ آن نسبت به تابلو طرح سیواکن بسیار راحت تر بوده و زمان کمتری میبرند و فقط کافیست چندین سلول جدا را به هم کوپل مکانیکی کرد. از این تابلوها در مراکز صنعتی، کارخانه ها، ادارت، کارگاه ها، واحدهای مسکونی، فروشگاه ها و … مکان هایی که فضای کم و آمپر مصرف کننده در آن ها کم است، استفاده میکنند.

ساختار تابلو برق طرح Rittal

ساختار تابلو برق طرح Rittal

همانطور که گفتیم نسبت به تابلو طرح سیواکن، زمان کمی برای مونتاژ لازم دارد و بسته به نیاز مشتریان می توان درب های خروجی را به صورت شیشه ای پوشش داد تا کلیدهای خروجی قابل مشاهده باشد. در این تابلوها تمام شینه کاری ها از طریق پشت تابلو صورت گرفته و معمولا فیدرهای ورودی یا کابل های ورودی از طریق زیر کلید به کلیدهای اصلی متصل میشود و خروجی کلید نیز به شینه های اصلی مرتبط می شود. کلیدهای مصرف کننده نیز از طریق کابل یا شینه به این شینه های اصلی وصل می گردد که بر حسب تجربه تا 250 آمپر از کابل و بعد از آن از شینه استفاده می شود.

مشاهده محصولات ایران پارس الکتریک: خرید تابلو برق ایستاده

انواع تابلو برق طرح ریتال

1- تابلو طرح ریتال دیواری

تابلو طرح ریتال دیواری خود در دو نوع تابلو طرح ریتال دیواری AE و تابلو طرح ریتال دیواری CM موجود است. این دو مدل تابلو هردو دیواری بوده ولی ازنظر ابعاد با یکدیگر متفاوت هستند. یعنی مدل CM را می‌توان به ‌صورت دو در و در ابعاد بزرگ ساخت.

2- تابلو طرح ریتال ایستاده

این تابلوها نیز به دو مدل تابلو طرح ریتال ایستاده PS4000 و تابلو طرح ریتال ایستاده ES5000 تقسیم میشود. این دو مدل تابلو مانند هم نبوده و هرکدام از آنها ویژگی مخصوص به خود را دارا است. تابلو طرح ریتال ایستاده مدل PS4000 این امکان را به شما میدهد تا چند سلول را به یکدیگر متصل کنید و به ابعاد مورد نظر دست یابید. دیواره‌های پهلویی و پشتی این تابلو یکپارچه نیست و چون به ‌وسیله‌ی پیچ به هم متصل می‌شوند، قابلیت گسترش ابعاد را نیز دارند.

در تابلو طرح ریتال ایستاده مدل ES5000 تمامی دیواره‌های پهلویی و پشتی یکپارچه بوده و به همین دلیل قابلیت اینکه در آینده بتوانید آنها را گسترش بدهید ندارند. مزیت های این مدل تابلو، ارزان‌تر بودن آن نسبت به مدل PS4000 و فراهم کردن IP یا درجه حفاظت بالاتر، به ‌دلیل یکپارچه بودن بدنه‌ی این تابلو است.

3- تابلو طرح ریتال پیانویی یا اپراتوری

تابلو طرح ریتال پیانویی که با نام تابلو اپراتوری نیز شناخته میشود. کاربرد بسیار زیادی در امور کنترلی و مانیتورینگ دارد. مزیت این نوع تابلو این است که به شما این امکان را می‌دهد که صفحه‌های نمایشگر و همچنین صفحه کلیدهای کنترلی را برروی آن قرار دهید.

مهمترین مزایای کاربردی تابلوهای برق ریتال
مزایای تابلوهای برق ریتال

مهمترین مزایای کاربردی تابلوهای برق ریتال

  1. مونتاژ آنها سریع و راحت صورت میگیرد.
  2. کاهش وزن تابلو با افزایش حجم تابلو.
  3. در ابعاد و سایزهای مختلف تولید میشوند.
  4. قفل و لولا کردن درب ها از سه نقطه که باعث استحام میشوند.
  5. دارای IP یا درجه خفاظت بالا.
  6. میتوان انواع لوازم جانبی مانند فریم و یا سینی را روی آن نصب نمود.
  7. افزایش استحکام مکانیکی تابلو برق در مقابل نیرو دینامیکی حاصل از جریان اتصال کوتاه.

مطالعه مقاله برسی کلی تابلو برق خازنی از سایت ایران پارس الکتریک

سخن پایانی

تابلو برق محفظه ای برای نصب و سیم بندی تجهیزات الکترونیکی محسوب میشود که کلیدها و قطعات کنترلی و حفاظتی و لوازم نمایشگر (ولتاژ، جریان، فرکانس، توان و …) را میتوان روی آن نصب کرد. تابلوهای طرح ریتال نیز دارای تنوع زیادی هستند که در فروشگاه ایران پارس الکتریک طراحی و تولید انواع تابلو برق ریتال با بهره گیری از دستگاه های به روز و متخصصین مجرب صورت میگیرد و شما همراهان گرامی میتوانید سفارش و تولید تابلو برق دلخواه خود را در ابعاد استاندارد و متنوع به این مجموعه بسپارید.

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.