معرفی تابلو برق بارانی و ویژگی های آن

معرفی تابلو برق بارانی و ویژگی های آن

همانطور که از نام آن مشخص است، تابلو برق بارانی برای محوطه و فضاهای روباز استفاده می شود. انواع مختلفی دارد. تابلو برق دیواری و یا روکار نیز به عنوان تابلو بارانی شناخته می شوند. در ادامه به توضیحات مختصر در مورد این تجهیز برقی خواهیم پرداخت. مطالعه آن را از دست ندهید.

دانستنی های لازم درباره ی تابلو برق بارانی

ساختار این تابلوها به نوعی است که سقف شیب دار دارند تا باران یا برف به یک سمت رفته از روی سقف سرازیر شوند تا داخل تابلو نروند. جنس این تابلوها معمولا از گالوانیزه با پوشش رنگ پودری الکترواستاتیکی، آهن با پوشش رنگ الکترواستاتیکی و یا آهن با پوشش گالوانیزه گرم و ورق استنلس استیل است.

ضخامت تابلو برق بارانی به دلیل جنس ورق های متفاوتی که در آن به کار می رود متغیر است و در ضخامت های با ورق 2 الی 2.5 میلیمتر و 1.5 میلیمتر ساخته می شوند، متشکل از اجزای الکتریکی قبیل شینه های مسی فیدرها و مقره ها و رله های مختلف کنتاکتورها، انواع کلیدهای حفاظتی و یا قدرت، و یراق آلات از قبیل قفل و لولای مناسب تابلو برق بارانی از برندهای معتبر است.

تابلو برق بارانی دیواری

با طیف گسترده ای از رتبه بندی IP موجود، محفظه های دیواری معمولاً برای استفاده در فضای باز و داخلی مناسب هستند و در طیف گسترده ای از اندازه ها و پیکربندی ها ارائه می شوند. این بدین معنی است که تقریباً همیشه یک مدل برای مطابقت با نیازهای دقیق شما از نظر فضای نصب و الزامات ایمنی وجود دارد.

مشاهده محصولات ایران پارس الکتریک: قیمت تابلو برق روکار

معرفی تابلو برق بارانی و ویژگی های آن
معرفی تابلو برق بارانی

اکثر محفظه های دیواری از مواد محکم و مستحکم مانند فولاد ضد زنگ،ABS  یا ترموپلاستیک ساخته می شوند و می توانند در برابر ضربه های زیاد و همچنین طیف وسیعی از شرایط چالش برانگیز مقاومت کنند. در نتیجه، جعبه های دیواری معمولاً به گونه ای ساخته می شوند که هم به دلایل ایمنی و هم برای جلوگیری از دستکاری/ حذف تصادفی یا غیرمجاز، سطح امنیتی قابل اعتمادی را ارائه میدهند.

برای کاربردهایی که انعطاف ‌پذیری فیزیکی کمتر مورد توجه قرار می‌گیرد، بسیاری از انواع محفظه‌های دیواری نیز در انواعی عرضه می ‌شوند که دارای درهای شفاف هستند و امکان شناسایی بصری راحت محتویات جعبه را فراهم می‌ کنند.

مشاهده محصولات ایران پارس الکتریک: تابلو برق موتور خانه

تابلوهای دیواری اغلب برای موارد زیر استفاده می شوند:

  • ذخیره و محافظت از طیف گسترده ای از کلیدهای برق و محفظه های ترمینال.
  • قطعات کامپیوتری نصب شده در قفسه، از جمله محفظه های داده های دیواری و محفظه های cpu دیواری.
  • مراکز مخابراتی و شبکه‌ ای، به ویژه در مواردی که نیاز به ارائه گره‌های وصله یا اتصال وجود دارد، اما جاهایی که قفسه ‌ها و کابینت‌های تجهیزات بزرگ از منظر فضای کف غیر عملی هستند.
  • مسکن و ایمن سازی برق صنعتی و سیستم های کنترل.
  • تجهیزات امنیتی ضد آب و هوا.
  • ارائه حفاظت IP برای سیستم های استخر و سونا.
  • سایر الزامات امنیتی عمومی ابزار یا سخت افزار.

در نهایت

انواع جعبه های پانل برق ارائه شده به طور گسترده برای اتصالات الکتریکی استفاده می شود و از استحکام بالایی برخوردارند. رایج ترین تابلو برق هایی که ساخته می شوند شامل: محفظه های الکتریکی ضد آب و هوا (بارانی)، محفظه های دیواری دارای تهویه هوا، محفظه های الکتریکی دارای رتبه IP، محفظه دیواری روکار فلزی، تابلوهای دیواری استیل ضد زنگ، تابلوهای دیواری برق کربنی و تابلوهای برق دیواری روکار فایبرگلاس می شود.

مطالعه مقاله کوبیکل تابلو برق چیست؟ از سایت ایران پارس الکتریک

 

 

ارسال نظر

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد.